Țiglă din beton

Țigla din beton este unul dintre cele mai căutate materiale pentru sistemele de acoperiș. La Fireprodukt vei găsi materiale de cea mai bună calitate.

Dispunem de o gamă largă de produse pentru acoperișuri, pe lângă cele prezentate pe acest website. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii și oferte de preț.

Afișez toate cele 3 rezultate

 • Țiglă pentru acoperișuri

  Țiglă de aerisire

  Acoperișuri

  La acoperişurile reci, subventilaţia joacă un rol important, împiedicând formarea condensului şi micşorând pericolul ca zăpada să se topească timpuriu şi să pătrundă în zona streşinii sub formă de gheaţă. Necesarul de ţigle de aerisire se stabileşte în funcţie de lungimea căpriorilor şi înclinaţia acoperişului.

  Dispunem de țigle din beton în diferite culori și nuanțe. Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați.

 • Tigla 1-2 brun roscat inchis

  Țiglă din beton 1/2

  Acoperișuri

  Țiglele 1/2 sunt recomandate pentru a se reduce operaţiunile de tăiere şi a se îmbunătăţi posibilităţile de fixare a ţiglelor în zona muchiilor sau a diferitelor îmbinări ale acoperişurilor.

  Dispunem de țigle din beton în diferite culori și nuanțe. Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați.

 • Țiglă din beton

  Țiglă din beton 1/1

  Acoperișuri

  Profilul de o frumuseţe clasică se adaptează oricărui tip de arhitectură, cu siguranţă şi în regiunea dumneavoastră. Gama variată de culori, din care puteţi alege roşu cărămiziu, brun roşcat închis, maro, antracit şi verde, este însoţită de întregul sistem de accesorii şi de garanţia de 30 de ani.

× Ai nevoie de ajutor?