Găsește șemineul perfect pentru casa ta

Noi considerăm că cei care sunt interesați de o sobă sau un șemineu care respectă natura și omul, și care să ofere confort și sănătate, vor ajunge inevitabil la noi.

De ce fireprodukt?

Șeminee de calitate superioară

Cu șemineele FireProdukt  trăiți mai sănătos și mai relaxat. Avantajele unui asemenea sistem sunt multiple. Cu cel mai bun raport între radiația termică și convecție, șemineele de cahle sunt mai:

  • Sănătoase
  • Naturale
  • Ecologice
  • Convenabile din punct de vedere al prețului
Calitate superioară

Aici vei găsi soluția perfectă pentru casa ta

Echipele noastre de specialiști, care au în spate o bogată experiență, vă stau la dispoziție pentru consultanță în alegerea modelului și pentru construirea șemineului.

Fireprodukt  înseamnă pentru familia dumneavoastră: căldură obținută într-un mod sănătos, ecologic, costuri minime (echivalentul unui foc de tabără) și bună dispoziție.

Tipuri de șeminee

Șeminee moderne

Șemineele moderne, cu ușă neagră, din inox sau aurită; orizontală, verticală sau semirotundă, cu fața din calcar, marmură, inox, sticlă, tencuială decorativă sau teracotă glazurata într-o paletă de 60 de culori, pot satisface cele mai exigente gusturi.

Șeminee rustice

Șemineele tradiționale pot avea ușa orizontală, verticală sau semirotundă, mică, medie sau mare, din inox sau aurită cu finisajul după dorința clientului și imaginația arhitectului.

Shop șeminee

Sobele de teracotă îmbină frumosul cu utilul. Au un aspect plăcut, ajungând să fie obiectul principal al încăperii și sunt utile din multe puncte de vedere.

Gândim și construim cuptoare, barbeque, grill-uri sau bucătării de vară. Gătește tradițional cu plitele pentru gătit oferite de FIREPRODUKT.

Opțiuni diverse

Alte tipuri de sisteme de încălzire

În cazul în care doriți un alt tip de sisteme de încălzire, atât pentru casa dumneavoastră cât și pentru business (restaurant, pizzerie, pensiune, etc.), vă punem la dispoziție o gamă largă de produse și soluții avantajoase.

× Ai nevoie de ajutor?