Termoșeminee

Termoșemineul îmbină frumusețea șemineului și funcționalitatea centralei termice.

Termoșeminee de calitate superioară

Termoșemineul îmbină frumusețea șemineului și funcționalitatea centralei termice. Evoluția tehnicii a făcut ca astăzi focarele de șemineu sa aibă un randament deosebit, siguranță în exploatare și o foarte bună combustie.

Va oferim soluții complete ce includ produse de calitate de la producători renumiți, montaj calificat și consultanță tehnică.

Termoșemineul poate fi singura sursă de căldura a locuinței sau poate funcționa în cooperare cu alte centrale cu combustibil gazos, lichid sau centrale electrice precum și cu surse de încălzire care folosesc energia solară.

Informații utile

Află mai multe informații despre sistemele de încălzire și beneficiile fiecăruia, astfel încât să îți fie mai ușor să alegi cel mai potrivit sistem de încălzire.

Este foarte important ca sistemele de încălzire să fie potrivite și adaptate suprafeței încăperilor care depind de acestea.

Fiecare șemineu FireProdukt va avea în vedere necesarul de căldura al casei tale.

Pe lângă faptul că oferă o atmosferă primitoare, șemineele sunt sisteme de încălzire extrem de eficiente care pot reduce costurile cu energie și pot oferi un control precis al temperaturii camerei, astfel încât să vă simțiți confortabil indiferent de sezon.

Șemineele construite de noi  oferă atât farmecul  șemineelor, cât și atmosfera romantică a focului la vedere,  și reunesc toate avantajele acestora…

× Ai nevoie de ajutor?