Avantaje

Piatra de șamotă acumulează căldura ideal. Șamota este un material natural, un amestec din lut ars, măcinat, cu o capacitate foarte ridicată de izolare și rezistență.

Află care sunt avantajele produselor Fireprodukt

Suprafața mai mare, izolarea deosebită, gradul de topire mai ridicat, sunt motivele pentru care șamota Fireprodukt atinge performanțe deosebite.

O sobă sau un șemineu Fireprodukt, se încălzește mai repede și păstrează mai mult timp căldura decât alte sobe.

După 10 ani de utilizare, piatra de șamotă din șemineu arată ca și cele noi .

Învelișul exterior al șemineului, care poate fi teracotă sau șamotă tencuită, este și el garantat pentru a rezista o viață întreagă, deoarece focarul șemineului se poate dilata, astfel încât, acest înveliș exterior să nu fie afectat.

Șemineele construite de noi oferă atât farmecul  șemineelor, cât și atmosfera romantică a focului la vedere, și reunesc toate avantajele acestora: ardere curată, eficiență maximă, radiație termică plăcută; un singur foc însemnând 8-12 ore de căldura.

Construcția interioară rafinată a unui șemineu fireprodukt , cu curenți ascendenți, descendenți și statici, conduce, pe de o parte la o ardere completă și o utilizare completă a energiei, iar pe de altă parte, împiedică orice pierdere de căldura pe coșul de fum.

Un produs Fireprodukt nu are nevoie de cutie de cenușă; arderea fiind completă, garantează curațenie totală, fără scrum. De aceea, întreținerea unui astfel de șemineu e mai simplă.

Materiale de calitate superioară

Toate materialele folosite la construcția șemineelor FireProdukt sunt de cea mai bună calitate.

Personalizate

Adaptăm toate soluțiile în funcție de dorințele clientului, pentru a asigura o construcție cât mai durabilă și eficientă.

Accesibile

Cu peste 25 de ani de experiență, găsim soluțiile ideale pentru orice construcție, la prețuri accesibile.

Te ajutăm să alegi șemineul perfect

În cazul în care nu știi care ar fi cea mai bună soluție pentru casa ta, oferim și consultanță telefonică sau la domiciliu. Nu ezita să ne contactezi pentru a te ajuta să configurezi șemineul perfect pentru tine.

× Ai nevoie de ajutor?