Despre noi

Noi considerăm că cei care sunt interesați de o sobă sau un șemineu care respectă natura și omul, și care să ofere confort și sănătate, vor ajunge inevitabil la noi.

Despre noi

Povestea noastră

Fireprodukt oferă modele de șeminee realizate din materiale ceramice speciale care radiază căldura, așa cum o face și soarele, și va creea în căminul dumneavoastră o ambianță plăcuta, relaxare și, de ce nu, mai multă sănătate!

Nu toate sobele și șemineele pe care le vedeți – sau le-ați văzut construite – sunt la fel. Comparati-le cu FireProdukt și veti vedea numaidecât diferența.

Noi considerăm că cei care sunt interesați de o sobă sau un șemineu care respectă natura și omul, și care să ofere confort și sănătate, vor ajunge inevitabil la noi.

Rulează videoul
Personalizate

Te vom ajuta pe tot parcursul procesului pentru a ne asigura că vei avea șemineul la care visezi.

Performante

Materialele de calitate superioară și metodele de construcție folosite de noi asigură o sursă de căldură eficientă.

Ecologice

Toate materialele folosite de noi în construcția de șeminee, sunt materiale naturale.

Cu 30 de ani de experiență pe piață și 40.000 de șeminee montate prin partenerii noștri externi, suntem specialiștii pe care vă puteți baza. Fireprodukt garantează că respectă ceea ce promite.
Sorin Grigoriu
Founder, CEO

Oferim și consultanță

În cazul în care nu știți care ar fi cea mai bună soluție pentru casa dvs, oferim și consultanță telefonică sau la domiciliu.

× Ai nevoie de ajutor?